Skal vi jobbe sammen?

Da vil jeg at du tar en titt nedenfor først.
Her har jeg samlet alle de forskjellige måtene vi kan jobbe sammen på. Uansett vil jeg alltid anbefale å starte med samtale for se om vi har en god kjemi og om vil kunne jobbe godt sammen.

Lær mer i felleskap

Bli med i den lukkede FB gruppen hvor vi diskuterer alt om e-postmarkedsføring, Drip og andre business relaterte ting. Vi har høyt fokus på positive holdninger og at man gir mer enn man tar.

Gratis
BLI MED I FACEBOOK GRUPPEN

Discovery Samtale

Lurer du på hva e-postmarkedsføring er og hva det kan gjøre for deg og din bedrift? Book en GRATIS 20 minutters samtale med meg så finner vi ut av nettopp dette.

Gratis
BOOK DIN GRATIS SAMTALE

Strategi Samtale

Usikker på om du kan gjøre det bedre med e-postmarkedsføringen din?

Vi hopper på en 60-minutters Skype samtale for å se på dine største utfordringer med e-postmarkedsføringen din. Denne samtalen vil gi deg noen raske og enkle tiltak som kan bidra til å forbedre e-postmarkedsføringen din.

kr 2 300,- eks. mva.
SE HVA DU FÅR I EN STRATEGI SAMTALE

Roadmapping Session

Hvis du trenger noe som er litt mer enn en åpen samtale med meg, har jeg et strukturert tilbud der du vil ende opp med en nøyaktig handlingsplan for å skape en svært lønnsom og tilpasset e-postmarkedsføring.

Denne 2 timer-ish økten vil avgjøre hva problemet er, hvordan vi kan fikse det, hva resultatet kan bli og hvor mye investeringen vil være.

kr 5 700,- eks. mva.
SE HVA EN ROADMAPPING SESSION INNEBÆRER

Prosjekt

Hvis det viser seg at vi har en god kjemi og vil jobbe godt sammen, så setter vi igang med ditt prosjekt, som er basert på det vi oppdaget i Roadmapping Session.

Et prosjekt vil kun bli satt igang etter en Roadmapping Session.

Pris her vil variere basert på hva finner ut i Roadmapping Session, og du vil motta et tilbud basert på det.
BESTILL EN ROADMAPPING SESSION FØRST

Månedlig avtale

E-postmarkedsføring er en langsiktig forpliktelse, så selv om vi kanskje har løst dine opprinnelige problemer med e-postmarkedsføringen, så er det alltid rom for forbedringer og nye ideer.

Fra kr 4 700,- eks. mva.
BESTILL DIN ROADMAPPING SESSION FØRST

Workshop

Noen ganger kan det være behov for å sette av en dag for å ta et tak og virkelig røske opp i sakene. Hva som skal gjøres finner vi ut av sammen for se hva dine behov er.

Workshop kan bestilles enten som en hel eller halv dag, og det finnes også en mulighet for å bli med i en gruppe workshop med opptil 5 personer.

Fra kr 4 300,- eks. mva.
KOMMER SNART

1-til-1 Opplæring

Det kan være at du har lyst til å gjøre mesteparten selv, og du trenger bare noen til å lære deg hvordan utenfor et klasserom. 

Uansett så må vi begynne med en strategi samtale for å få en oversikt over hvilke behov du har.

Pris vil variere i forhold til hva som skal læres og hvor mye tid skal brukes.
BESTILL EN STRATEGI SAMTALE FØRST

Online kurs

Lær mer om e-postmarkedsføring, alt om Drip eller begge deler.

Pris kommer
KOMMER SNART

Jeg jobber kun med
e-postmarkedsføring

Hei, jeg heter Ken Westgaard og jeg elsker å bruke Drip, dette er mitt spesialfelt. Det er en enorm fordel istedenfor å bruke noen som jobber med generell digital markedsføring, eller et større byrå som ikke har fokus på e-postmarkedsføring. Som oftest er det noe ekstra de KAN tilby, og da gjerne i form av noe så enkelt som et nyhetsbrev.


Hvis e-postmarkedsføring er så essensielt for bedriften din og videre vekst, tenk hvordan situasjonen din vil være om du velger å ikke gjøre noe mer enn hva du gjør per i dag?

Selg mer med
Email Marketing Automation

Bli med på 5-dagers e-postkurs og lær mer om hvordan du kan følge opp, fokusere på én ting, automatisere, segmentere, personalisere og selge mer med e-postmarkedsføringen din.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.